Колко често трябва да еякулират мъжете на различна възраст?

Секс

Едва ли има сексуално активен представител на мъжкия пол, който да не си пада по интимните ласки. И въпреки че това е любимо занимание на повечето господа, не може да се каже със сигурност, че и тук максимата Колкото повече-толкова по-добре! важи с пълна сила. Мъжете на различна възраст не бива да прекаляват с креватните упражнения, тъй като честата еякулация би могла да им навреди, смятат специалисти по сексуалните въпроси.

Сексът е не само незабравимо удоволствие за мъжете, но и ритуал, който способства за съхраняването на здравето им. Множество изследвания показват, че интимните ласки способстват за предпазването от рак, грижат се за освобождаването на стреса, спомагат за поддържането нормална телесна маса и предпазват от развитие на сърдечни заболявания. Смята се още, че сексът прави мъжете по-щастливи, удължава живота им и дори поддържа имунната им система.

Еякулация

Въпреки това господата, не бива да прекаляват със секса, тъй като прекалено честите еякулации биха могли да ги изтощят значително и да повлияят негативно на тяхната трудоспособност. Ето защо някои експерти препоръчват младите мъже на възраст между двадесет и тридесет години да еякулират веднъж на четири дни.

При мъжете над тридесет години пък достигането до кулминацията е препоръчително да се случва веднъж на осем дни. При мачовците в интервала от четиридесет до петдесет години е най-полезно да стигат до края веднъж на десет дни. За тези от господата, които са на шестдесет и повече години пък, еякулирането по време на полов акт не е много желателно.

Разбира се, тези съвети не бива да се приемат на сляпо, защото, както знаем, всеки човек е индивидуален и има свои собствени нужди.

Специалистите предупреждават, че ако даден представител на мъжкия пол се храни с достатъчно риба, морски дарове, плодове и зеленчуци /като най-полезни храни за мъжете се считат черешите, бананите, крушите, доматите и др./, тренира често и умее да задържа еякулацията си, той може да си позволява креватни упражнения толкова пъти, колкото намира за добре.

Виж повече

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати