ezine.bg»Статии»Интимно»Конфузни ситуации, свързани с пениса

Конфузни ситуации, свързани с пениса

Пенис
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Половият орган е сред нещата, с които мъжете се гордеят най-много. Подобно всяка част на тялото обаче, и тази понякога може да се държи доста странно. Ето кои са най-конфузните ситуации, в които мъжете често изпадат:

Сутрешна ерекция

Тя се появява почти всяка сутрин и доста затруднява уринирането след ставане от леглото. Състоянието се нарича nocturnal penile tumescence и се случва на всички мъже по три пъти на нощ. Причина за това е, че по време на секс нивото на тестостерон нараства, като в най-високи нива е в сутрешните часове.

Необяснима ерекция

Тя може да се случи навсякъде – на спирката, в метрото, на работа, без мъжът да мисли за секс. Това е нормално. По този начин пенисът се упражнява, за да е винаги във форма за секс. Необичайната ерекция е знак, че органите ви са здрави и силни и кръвта циркулира правилно.

Полов член

Свива се от студената вода

Пенисът на всеки мъж се свива при контакт със студена вода. Това е напълно нормална реакция на тялото. Така то запазва топлината, за да издържи на понижаващата се температура. Така че влизането в морето, реката и езерото не трябва да плашат силния пол.

Не може да го вдигне

Дори на сексуално активните мъже може да се случи да не могат да вдигнат самолета. Причините за това може да са няколко – стрес, психологически проблеми, секс с нов партньор. Това не е повод за притеснение освен ако не започне да се случва твърде често.

Странен вкус на спермата

Някои партньорки споделят с мъжа, с когото спят, че спермата му има странен и дори неприятен вкус. Това е следствие на храните и напитките, които той приема. Най-зле влияят алкохолът и цигарите. Освен вкуса те могат да развалят и качеството на семенната течност.

Странна форма

Мит е, че мъжкият полов орган трябва да е прав и дълъг. Формата му зависи от редица фактори като позицията на спане, как е бил разположен между бедрата по време на половото съзряване и дали не е претърпявал определени инциденти.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати