Скандално! Китайците пуснаха секс робот, изглеждащ като момиченце

Сексробот

Китайска компания реши да удовлетвори и най-скандалните фетиши на мъжете. Фирмата ще изкушава представителите на мъжкия пол, които по една или друга причина не практикуват секс с истинска жена, а с робот, изглеждащ като ученичка, съобщават западни издания.

Роботът, който наподобява по-скоро 12-годишно дете, отколкото съблазнителна жрица, готова да задоволи сексуалните мераци на мъжете, ще се предлага на цена от 770 паунда. Като ентусиастите, желаещи да купят иновативната кукла, ще могат да избират сами расата, цвета на очите и косата на девойката.

Темата за секс с кукли-роботи е все по-дискутирана в днешно време, когато технологиите позволяват какви ли не нестандартни изживявания. И докато за мнозина споделянето на ласки с хуманоиден робот със силиконова кожа и изкуствена коса е меко казано глуповато, други го намират за интересно, екзотично и дори възбуждащо.

По въпроса за сексроботите се изказвали вече и някои сексолози и психолози. Част от специалистите са на мнение, ч тези технологии ще успеят да си извоюват място на пазара, не само защото са нещо различно и интересно, но и защото ще помогнат на много от хората да се справят със сексуалните проблеми, които ги измъчват.

Благодарение на тях по-плахите мъже например ще станат по-самоуверени и опитни, категорични са специалистите.

Същевременно се появиха мнения, че сексроботите не биха помогнали особено на човешките взаимоотношения, а по-скоро биха ги направили още по-сложни.

Когато даден индивид свикне да получава всичко наготово от робот, без да се старае за него, после трудно ще може да има хармонична връзка с реален човек. За добро или лошо обаче, сексът с роботи е най-успешната тенденция за 2016 година, отбелязват още експертите.

И ако сега все още има хора, които смятат това за недопустимо и скандално, футоролози предвиждат до 2050 година сексът с роботи да се превърне в един съвсем естествен акт. Допуска се още, че дотогава правенето на кибер секс ще е нещо съвсем нормално, както в момента е гледането на клипове с порнографско съдържание.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати