ezine.bg»Статии»Интимно»Ето колко време трае перфектният секс!

Ето колко време трае перфектният секс!

Секс

Чували сме какви ли не митове по отношение на това каква трябва да е продължителността на идеалния секс. Учени обаче си позволиха да развенчаят всички легенди и изчислиха, че той продължава не повече от двадесет минути.

За да достигнат до тези ценни изводи, специалистите анкетирали общо 15 000 сексуално активни представители и на двата пола, като почти деветдесет на сто от тях били хетеросексуални.

По-голямата част от участвалите в допитването споделили, че техните интимни контакти обикновено са с продължителност от десетина минути, но те нямат нищо против, ако любовният акт трае и по-дълго, пише БГНЕС.

От данните, получени при запитването, става ясно, че за господата идеалният секс продължава около 20 минути. Дамите, от своя страна, явно са по-ненаситни, тъй като двадесет минути им се виждат недостатъчни. Ето защо те смятат, че един качествен секс отнема повече време.

Интимно

От направеното проучване лъснаха и други любопитни факти. Тридесет на сто от мъжете споделили, че от време на време прибягват до симулация на оргазъм, за да се приключи с половия акт. Дамите също си позволяват подобни хитринки, като това се оказва честа практика за петдесет и пет процента от тях.

Оказва се също така, че дори и да са във връзка, някои от хората продължават да се самозадоволяват. Всъщност девет процента от анкетиралите са признали, че по една или друга причина прибягват до мастурбиране понякога, въпреки че имат постоянна половинка до себе си.

В крайна сметка, след като анализирали получените данни, учените стигнали до извода, че идеалният полов акт продължава между петнадесет и двадесет минути. И макар че не всички дами са съгласни с твърдението, теорията се подсказва и от по-стари изследвания.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати