Доказано! Жените говорят повече за секс

Клюки

Дамите ще се окажат по-големи мръсници и от мъжете. Оказва се, че те са по-склонни да споделят сексуалните си преживявания с околните.

Жените наистина са по-големи клюкари от мъжете. Те са в пъти по-склонни да споделят с приятелките си какво им се е случило предната вечер в спалнята.

Ново проучване, публикувано от британските медии, показва до каква степен мъжете и жените са склонни да споделят личните си тайни с обкръжението и най-вече - своите приятелки. Макар да се смята, че мъжете прекаляват с пикантните и преувеличени истории, дамите определено отвръщат подобаващо на удара.

Оказва се, че една от най-обсъжданите теми между жените са именно сексуалните преживявания. Понякога те са толкова откровени, че дори най-изпечения мъжага би се изчервил.

Според проведената анкета една трета от жените споделят без притеснение бройката на интимните си партньори. Всяка трета жена също така свободно споделя какво ѝ се е случило през изминалата вечер в спалнята. Малко под 40% споделят колко често правят секс, а една четвърт не се свенят да споделят какво ново искат да опитат с половинката пред своите приятелки.

Разговорите за секс обикновено започват невинно. В началото приятелките си задават насочващи въпроси като Как беше? или Добър ли е? и бързо прерастват в доста пикантни разкрития. Освен че споделят най-мръсните си истории, те се оплакват, ако са преживели провал. А историите, дори да за едва 3 минути интимност, могат да бъдат разтеглени в часове.

В същото време се оказва, че мъжете не изпитват чак толкова голяма нужда да споделят сексуалните си преживявания, а ако го правят, историята е около минута и половина. 33% от мъжете биха се похвалили на приятелите си, ако спят с шефката. Повечето нямат проблем да споделят, ако са забили някоя мацка за една нощ. Едва 5% от тях обаче са склонни да обсъждат сексуалния си живот, ако имат сериозна приятелка.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Кристина Черникова
Факт!
0
0