ezine.bg»Статии»Интимно»Вижте кога е най-доброто време за секс!

Вижте кога е най-доброто време за секс!

Любов

Любимото време за секс на британците е събота в 22.24 часа. Това показват резултатите от ново изследване, цитирани от изданието Метро.

Изглежда жителите на Обединеното кралство започват да си обменят ласки точно шест минути преди старта на известното футболно предаване Мачът на деня, изтъква още изданието.

Изследването, чиито резултати довели до тези интересни изводи, е направено от сайт за изневери. В него са обобщени данните от над хиляда поданици на Нейно Величество, които са в сериозна връзка.

След анализ на данните станало ясно, че любимият ден за интимност на британците е събота. Всъщност цели 42 процента от участниците са заявили, че са посочили този ден като любимо време за секс. Другите им любими дни за секс освен събота били неделя и петък.

Участниците в изследването споделили и кои според тях са най-неподходящите дни за мачкане на чаршафите. Като такива те посочили понеделник и вторник. Същевременно си признали и кога изпитват най-голям сексуален глад - оказва се, че този момент за британците настъпва точно в 17.35 през съботните дни.

Секс

Анализаторите на данните пък добавят, че най-доброто време за правене на секс е 15.00 часа. Според тях именно по това време дамите разполагат с енергия заради прилива на кортизол. Представителите на силния пол пък точно по това време имат по-високи стойности на естроген, заради което са и по-емоционални в сюблимния момент.

Същевременно сексолози коментираха какви са плюсовете от секса през различното време на денонощието. Така например креватната гимнастика сутрин понижава риска от сърдечни проблеми, подобрява кръвообращението и спомага в превенцията срещу диабет.

Вечерните ласки, от своя страна, благоприятстват за освобождаване от напрежението и съдействат за по-успешното изгаряне на мазнини.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати