Жените си мислят за чийзбургери, гевреци и котки по време на секс

Жените си мислят за чийзбургери, гевреци и котки по време на секс

За никого не е тайна, че по време на секс някои от дамите си фантазират със сексапилни мачовци, за да стигнат по-бързо до оргазъм. Оказва се обаче, че освен такива мисли през главите на жените минават и далеч по-странни съждения.

По време на секс някои от дамите си мислят за котки и гевреци, пише изданието Дейли стар, цитирайки данни от сайта за споделяния Уиспър.

Въпросната платформа се използва от редица представителки на нежния пол за доверяване на най-съкровените им тайни. Дамите не се притесняват да разкриват пикантерии от живота си, тъй като в платформата те остават напълно анонимни.

Жените си мислят за чийзбургери, гевреци и котки по време на секс

Някои от тях споделят, че докато мачкат чаршафите, през главите им минават похотливи мисли, но това, което се случва в ума на други, е меко казано озадачаващо.

Потребителка на сайта разкрива, че когато с мъжа ѝ се отдават на ласки, тя получава по-голямо удоволствие от сексуалния акт, когато си мисли за гевреци. Друга нейна посестрима пък доверява, че в сюблимния момент съзнанието ѝ е заето с мисли за писани.

Поредната анонимна потребителка споделя, че понякога по време на секс си мисли дали не трябва да си слага по-голямо количество шампоан, когато е под душа. Други дами пък си представят вибратори или чийзбургери наум и очевидно това действа добре на сексуалните им преживявания.

Сред потребителките има и такива, чиито фантазии по-скоро биха потиснали половинките им. Някои от дамите доверяват, че когато им е трудно да стигнат до оргазъм, си спомнят за своя предишна изгора и така получават желаното удоволствие. Други жени пък си мислят за предишните половинки на своя сегашен партньор.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Стан Ой
Стан Ой
26.04.2016 17:51
Не се изненадвам
0
0