Дами, никога не правете това с гърдите си!

Дами, никога не правете това с гърдите си!

Женските гърди са може би най-привлекателната част от женското тяло, но те са и един много деликатен орган, който изисква специално отношение, защото лесно може да бъде наранен. Вижте няколко неща, които не трябва да правите с гърдите си, дори и понякога да ви се струват уместни:

Носене на малък сутиен

Много от представителките на нежния пол намират гърдите си за по-секси, когато им поставят сутиен с 1-2 номера по-малък. Това обаче е груба грешка, тъй като така си причиняват сериозен дискомфорт.

Неносене на сутиен по време на тичане

Факт е, че голяма част от дамите се чувстват много по-свободни, когато изобщо не носят сутиен. Но по време на тичане именно тази криворазбрана свобода може да им причини проблеми. Кросът без сутиен или с много хлабав такъв е опасен за съединителната тъкан на двете женски прелести и крие риск от нарушение на целостта на тъканите им.

Дами, никога не правете това с гърдите си!

Стискане на гърдите

Както вече споменахме, гърдите са изключително деликатен и уязвим орган, който не бива да се стиска грубо и да се наранява. Всяко едно такова действие може да ги травмира и да ви причини не само дискомфорт, но и болка.

Обезкосмяване на гърдите

Появата на косъмчета около зърната на дамите е често срещано явление, което много от представителките на нежния пол намират за изключително голям проблем и държат редовно да ги отстраняват. Ако започнете често да премахвате тези косми обаче, освен че рискувате те да станат още по-дебели и видими в бъдеще, можете да си докарате възпаления и много по-сериозни оплаквания.

Защипване на зърната

Не е тайна за никого, че някои любителки на силните усещания прибягват до защипване на зърната по време на интимни контакти. Трябва да отбележим обаче, че това също може да причини проблем, ако дамите си послужат с опасни предмети.

Пробиване на зърната

Пробиването на зърната с цел поставянето на пиърсинг не само че изглежда опасно, но и си е такова! И все пак още се намират дами, желаещи да си сложат обеца именно там, въпреки че този процес може да им причини сериозно възпаление на гърдите.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари