Той не може да го вдигне? Успокойте го с тези 5 фрази!

Еректилна дисфункция

Това се случва и на най-добрите мъже: възбуда, но без продължение... интерес, но не и ерекция.

Когато един мъж не може да го вдигне, преживяването за него и партньора му започва да се колебае някъде между психологическото махало на неудобното и крайно унизителното. Дори има мъже, които не смеят да позвънят или потърсят повторно жена, след като са имали провал в леглото с нея.

Тъй като представителите на силния пол са особено чувствителни по отношение на проблема и защото е наистина неудобен за обсъждане, когато се случи, това може да постави жената в капан и да я направи напълно безсилна да предприеме, каквото и да било. Разбира се, че просто тя може да каже: Скъпи, има ли нещо, което мога да направя, за да помогна? , но в някои случаи това е точно онова, което той не иска да чува. Той си мисли: Идва ми в повече цялото това напрежение и последното нещо, което искам да направиш е да отбелязваш какво се случва, камо ли пък да се опитваш да помогнеш! .

Дори става по-лошо, ако жената се намеси с реплика от рода на: Има ли нещо, което не е наред? или Добре ли си? , защото отговорът е Да, има явно нещо, което не е наред (не е нужно да ми го напомняш! ) и, не, аз определено не съм добре; аз съм слаб!

Така че в крайна сметка, какво може една жена да каже или направи, когато мъжът ѝ не може да вдигне самолета?

Ето няколко практични съвета, но знайте, че всеки един от тях може да се обърне срещу вас в зависимост от обстоятелствата. В повечето случаи обаче е най-вероятно споменаването им да повлияе добре.

1. Не се тревожи, скъпи! Това се случва на всички момчета.

Разбира се, той би се зачудил сигурно колко опит имате по въпроса (някои жени обичат да се преструват, че им е за първи път, което е доста глупаво), но поне няма да се чувства, като че ли е единственият губещ на планетата. Нещастието обича, когато е споделено в компания.

2. Ние просто ще се докосваме за сега - аз обичам това

Така той може да се почувства доволен, че все пак успява да ви задоволи някак и освен това е възможно по такъв деликатен, спокоен, не-опитващ-да-стартира-нещо начин в крайна сметка да го накарате да се отпусне и да стигне до ерекция.

Все пак е добре да избягвате явен досег до пениса му, поне докато не започне да показва недвусмислени признаци на съживяване. Ако го докоснете там, той може да си помисли, че се опитвате отново да правите секс и чувството за вина, както и усещането му провал, могат отново да вземат превес.

3. Знаеш ли какво? Това ми се случва също понякога и на мен

Момчетата може да не осъзнават, че понякога жените не се подмокрят нито изпитват оргазъм, въпреки че са възбудени. Позволете му да разбере, че това е общовалидно човешко състояние, а не частен дефект на неговото мъжко въоръжение. Така ще спомогнете да разтовари ума си.

4. Защо се притесняваш? Знам, че си голям любовник. Ти ме правиш щастлива през цялото време

Лесно е да се обясни защо неговото самочувствие не е на върха на силата си в момента, така че малко успокоение в посока, че той не е пълна катастрофа в останалата част от времето, ще подпомогне по-добрата му самооценка. А сега нещото, от което той се нуждае най-много, е точно самочувствие.

5. Ако има нещо, което искаш да направя, просто ми кажи

Да, това е доста близко като звучене до Има ли нещо, което мога да направя, за да помогна? , но разликата е в подхода. Питането какво можете да направите, предполага, че има проблем, който се нуждае от намеса и разрешаване. Задаването на въпрос дали иска нещо му дава възможност, ако пожелае да артикулира своите нужди или ако не иска да ви споделя, каквото и да било, просто да се престори, че не е чул какво го питате. И все пак тази тактика е малко рискована, тъй като той може да усети, че сте разочарована от него в момента.

Сексуални смущения

Понякога обаче, като променим малко нещата и сменим гледната точка, може да му дадем шанс да се настрои на правилната честота на мислене и да се върне обратно в играта. Просто бъдете внимателни кога и как питате.

Имайте предвид, че във всички тези случаи онова, което трябва да стане ясно, е, че ти не си луда по него, разочарована или му се подиграваш, защото не може да получи ерекция (или за това, че се е провалил един път).

И не забравяйте: не трябва да приемате сегашното му състояние лично. Повярвайте, един човек може да има нервно представяне просто защото той ви харесва изключително много и се старае да ви направи щастливи! Или пък той може да има нещо друго, което да ангажира ума му: може да се е напил много... произволен брой други причини може да са се случили и те нямат нищо общо с вас или с това дали сте секси.

Ако ситуацията се превърне в хронична, може да се стигне до нуждата от по-големи усилия, за да се справите. Но наличието на един изолиран случай или два, както и по-нервното или неумело представяне по време на първите няколко опита да бъдете заедно, не е ненормално да се случва.

Така че един път, след като е станало, не го приемайте лично. Така ще му помогнете да не го приема и той по същия начин. Партньорът ви вероятно си мисли, че неспособността му да достигне ерекция се отразява върху цялата му самоличност, така че се уверете, че разбира, че вие знаете, че е случайност, а не е голяма работа.

Накрая, имайте предвид, че мъжете са много по-сложни, отколкото показват, че са. Може да изглеждат така, сякаш са като ключове за осветление - лесно се включват с едно натискане – но имайте предвид, че картинката е по-сложна и в нея присъства мозъчна мисъл, която да замаскира истинския проблем. И когато един мъж има проблеми, той наистина се чувства много уязвим. Така че внимавайте какво казвате и правите. Той е изключително разголен в момента - във всеки смисъл на думата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати