Футуролози: След 10 години жените ще правят секс основно с роботи

Жени

Само след десетилетие дамите ще правят секс по-често с роботи, отколкото с мъже. До това заключение е стигнал д-р Иън Пиърсън, който от години прави прогнози за възможните събития, които ще настъпят в близко и по-далечно бъдеще.

Според изследванията на британския футуролог към 2026 година голяма част от жените в развитите общества ще загубят интерес към представителите на силния пол и ще превърнат в робофили. Като по това време на интимните връзки с роботи няма да се гледа като на нещо странно и аморално.

Най-вероятно след десетина години отношението на хората към секса с роботи ще е такова, каквото е сега отношението им към филмите за възрастни - в момента гледането им вече не представлява изненада за никого, смятат специалистите.

Освен това и в момента на световния пазар могат да се намерят какви ли не сексиграчки, с които хората да разнообразяват сексуалния си живот. Колкото по-достъпни обаче станат те, толкова по-лесно мъжете и жените ще свикнат с тях и ще ги приемат за нормална част от ежедневието си, пише британското издание Mirror.

Към 2050 година цялата Земя ще страда от робофилия. Дотогава изкуственият интелект ще е дотолкова развит, че хората масово ще започнат да изпитват романтични чувства към роботи. Сега може и да ви се струва невъзможно, но няма и да разберете как това ще стане нещо нормално, предрича британският футуролог.

Роботи

Д-р Иън Пиърсън нашумя покрай прогнозите си за следващите няколко години. По думите на изследователя до 2035 година светът ще е пълен с роботи, изглеждащи като съвсем истински хора, които си служат отлично с езика и жестове. Те ще се ползват широко в домакинствата и ще са предпочитани кадри в много компании. Навярно ще заменят напълно човешката работна ръка в редица браншове.

Британецът предвижда още до броени години в света масово да се появят безпилотни коли, чиито собственици ще могат да си почиват или да вършат нещо важно, докато се предвижват към работното си място.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати