Четири признака, които разкриват серийния кръшкач

Изневяра

По четири основни показателя може да разберете дали един мъж ще ви изневерява непрекъснато. Признаците са определени след мащабни социологически и психологически проучвания.

Експертите са категорични, че има важни признаци, които трябва да ви направят по-подозрителни към верността на партньора, пише Дейли Стар.

Почитателят на социални мрежи

Бъдете по-мнителни към мъжете, които прекарват голяма част от свободното си време във Фейсбук или Туитър. Социалните мрежи са един вид сайт за запознанства и ако човекът до вас има много профили, вероятно е да търси авантюри.

Проучването на университета в Мисури показва, че ако единият от партньорите е пристрастен към социалните мрежи, вероятно е връзката да завърши с раздяла или развод.

Изневеряване

Човекът, който веднъж е изневерил

Ако един мъж е изневерявал на предишната си половинка, голямата е вероятността да изневери и на настоящата. Според психологическите прочувания изневярата е израз на липса на увереност и щом веднъж е проявена, това ще се случва, докато кръшкачът не осъзнае истинския си проблем и не започне терапия.

Хората, чиято възраст завършва на 9

Най-много изневеряват мъжете на 29, 39 и 49 години, показва проучване на сайта за запознанства Алши Медизън. Психолозите казват, че в края на всяко свое десетилетие представителите на силния пол изпитват криза на ценностите и носталгия по младостта, което ги кара да търсят извънбрачна афера.

Хората с по-беден партньор

Разликата в социалното положение също е причина за изневери, показват социологическите проучвания. Най-често богатите мъже изневеряват на половинките си, които не работят.

За тях парите са равносилни на власт и авторитет и тъй като доминират над половинката си, смятат, че изневерите им са позволени.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати