ezine.bg»Статии»Интимно»Ето кои мъже не изневеряват!

Ето кои мъже не изневеряват!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k190296
Ето кои мъже не изневеряват!
Бамбукова кутия за бижута с огледало
Практичен аксесоар за вашия дом:
Бамбукова кутия за бижута с огледало
30.00 лв.
Виж ››

Господата, които могат да се похвалят с по-висок коефициент на интелигентност, по-рядко кръшкат на своите половинки. Това сочи ново изследване, цитирано от изданието Дейли телеграф.

Проучването е направено от изследователи от Колежа по икономика и политически науки в столицата на Великобритания. Според учените зависимостта, на която те са се натъкнали, се дължи на еволюционното развитие.

Проведените от тях анализи сочат, че за разумните и образовани представители на силния пол верността към партньора им е от по-голямо значение, отколкото за мъжете, които не се славят с висок коефициент на интелигентност.

Други изследвания в тази насока пък показаха още интересни зависимости. Според други специалисти мъжете, които имат голямо семейство, са по-малко склонни към изневяра, тъй като за тях семейните ценности за от първостепенна важност.

По-стари анализи пък са показали, че мъжете, които нямат близки приятели от женски пол, изневеряват на половинките си по-малко. Същото се отнася и за мъжете, които могат да се похвалят с толкова големи доходи, колкото и половинката им.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати