Кога жените прибягват до филмите за възрастни?

Кога жените прибягват до филмите за възрастни?

Представителките на нежния пол започват да се наслаждават на палави филми за възрастни, след като встъпят в брак. При мъжете се наблюдава точно обратната зависимост, сочи ново проучване, чиято цел е била да разбере как се изменя нагласата към сексуалността преди и по време на брак.

Във въпросното изследване са участвали сто мъже и жени. Девет процента от дамите са разкрили, че са гледали порнографски филми, преди да се омъжат за своя избраник. За сметка на това почти тридесет процента от анкетираните жени са разкрили, че са започнали да се увличат по филмите за възрастни след началото на семейния си живот.

При мъжете пък се наблюдава точно обратната зависимост. Двадесет и три процента от тях заявяват, че са гледали палави продукции, преди да се обвържат сериозно. След брака обаче само четиринадесет на сто от господата се радват на порно филмчета.

Според авторите на изследването е възможно тази тенденция да се дължи на променените приоритети на мъжете след брака, пише Индипендънт. Вероятно след като създадат семейство, господата влагат повече от енергията си в службата си. Освен това те има възможност да осъществяват по-чести контакти с реален партньор и не се налага да разчитат на филми, за да задоволят сексуалния си нагон.

Що се отнася до промененото отношение на жените към филмите за възрастни, има вероятност то се дължи на нарастването на възрастта им. Може би с времето те започват да се гледат не толкова критично към този филмов жанр, предполагат учените.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати