Само за жени! Съвети за перфектен първи път

Секси

Първият път е от особено голямо значение за всяка жена. Независимо дали това е първият ви интимен контакт изобщо или ще дебютирате с нов партньор, има няколко универсални съвета, които трябва да послушате. Те ви гарантират перфектно представяне и прекарване под завивките.

Оставете очакванията. Прекалено големите очаквания винаги водят до разочарования. Нереалистично е да очаквате, че още с първия път ще бъде разтърсващо. Най-важното е да се адаптирате един към друг и да си прекарате добре.

Дишайте. Когато настъпи моментът, повечето хора са нервни. За да се успокоите и насладите на случващото се, дишайте дълбоко.

Безопасност. Безопасността винаги е на първо място. Винаги използвайте презерватив първия път, независимо дали пиете противозачатъчни. Така ще избегнете предаването на предполагаеми полови болести.

Липса на оргазъм. Повечето дами имат нужда да опознаят партньора си, за да се отпуснат в леглото. Поради това често първият път е лишен от оргазъм. Той може да липсва и в следващите няколко акта.

Не се преструвайте. Ако стимулирате оргазъм още първия път, той тотално ще се обърка и ще остане с грешно впечатление кое точно ви харесва и ви носи истинско удоволствие. За да ви доведе до разтърсващ финал, трябва да го оставите да ви опознае по-добре.

Секс

Не мълчете. Вие сте тези, които познавате тялото си най-добре. Дори мъжът да е с опит, всеки човек е уникален и има своите предпочитания. Няма нищо лошо просто да си кажете – той определено ще го оцени и няма да губи време да се чуди, а директно ще действа.

Влажността. От особено значение за перфектния първи път е да си готова той да проникне в теб. Това означава както психически, така и физически. Ако не си достатъчно влажна, и на двамата ще ви е неприятно. За да спасите момента, може да използвате лубрикант.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати