Ново 20! Хъркащите мъже имат по-продължителна ерекция

Ново 20! Хъркащите мъже имат по-продължителна ерекция

При мисълта за хъркащ мъж в леглото повечето дами изпитват тих ужас. Учени обаче откриха причина, поради която наистина си заслужава да имаме до себе си такъв партньор. Господата, които хъркат, се отличават с по-продължителна ерекция от останалите, сочи ново проучване.

В изследването са се включили мачовци на възраст между 20 и 45 години. В рамките на проучването те преминали през медицински преглед, а едновременно с това издали някои най-интимни подробности от своя живот. В края на проучването изследователите стигнали до заключението, че хъркащите господа на средна възраст могат да се похвалят ерекция, траеща повече време.

И макар повечето хора да не успяват да видят някаква връзка между двете явления, сексолози разкриват каква всъщност е интересната зависимост.

Само по себе си хъркането издава налични проблеми с дихателната система. А ако на даден представител на силния пол му е трудно да диша, това значи, че мозъкът му не получава достатъчно количество кислород. Това пък води до по-впечатляваща ерекция.

Не си мислете, че това е някаква супер сила. Просто в тези случаи мозъкът се нуждае от повече време, за реагира на сексуалното разтоварване, обясняват сексолози, цитирани от руски сайт.

Ново 20! Хъркащите мъже имат по-продължителна ерекция

Трябва да отбележим обаче, че недостигът на кислород си е доста сериозен проблем, който не бива да се пренебрегва. Ако пациентът не вземе мерки, може да развие заболявания като хипертония, съдови проблеми и в последствие това да му причини сексуална немощ.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Jonny Johny
Jonny Johny
13.04.2017 10:10
Имах проблем с ерекцията дълго време и като цяло всичко свързано с мъжкото ми достойнство...
Обикалях по доктори та чак до психолози.Ползвах почти всичко спрей,билки, и др.
Един познат ми сподели след няколко месечни мъки за някаква хранителна добавка.
Няма да казвам подробности като цена, действие и т.н. да не правя реклама.
Добавката се казва VIP - билкова хранителна добавка.
Надявам се да ви помогне както на мен. Успех!
0
0