Топ десет на страните, в които се изневерява най-много

Изневери

Изневярата за едни може да означава край на дългогодишна връзка, докато за други краткотрайната афера може са бъде повод за нов старт на романтични отношения с партньора.

Независимо от това как гледате на изневярата, оказва се, че има държави, където вероятността да ви сложат рога е много по-висока, отколкото в други.

Класация, осъществена след проучвания, финансирани от една от най-големите компании за производство на презервативи и сайтове за запознанства, показва и в кои страни живеят най-неверните съпрузи.

На първо място в класацията на страните, в които се изневерява най-много, се намира Тайланд. Там, ако се вярва на резултатите, близо 56 % от анкетираните си признават за поне една извънбрачна афера. Изненадващо, на второ място са жителите на Дания, където цели 46 % от тях за изневерявали на половинките си.

Изневяра флирт

Те са следвани плътно по петите от романтичните италианци и строгите германци, които очевидно не са нито толкова романтични, нито толкова строги, след като цели 45 % от тях са изневерявали на половинките си.

В средата на класацията са французите, при които 43 процента от анкетираните си признават за извънбрачни афери.

Топ десет на пикантната класация се допълва от страни като Норвегия (41 процента), Белгия (40 процента), Испания (39 процента), Великобритания (36 процента) и Финландия (36 процента.

Изневяра

Там най-малкото един на всеки трима е имал извънбрачна афера зад гърба на законната си половинка или дългогодишния си партньор.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари