Най-удобните секс пози през 30-те, 40-те и 50-те години от живота ни

1 от 4 Снимки

1. Лъжички


Тази поза също е сред предпочитаните от тридесетгодишните, тъй като при нея те могат да се прегръщат нежно по време на половия акт. А нека не забравяме, че през този период от живота си хората подхождат към секса много по-осъзнато и имат нужда не само от физическо свързване, но и от душевна близост. Именно позата Лъжички позволява всичко това.

Когато човек е в разцвета на силите си, може да мачка чаршафите в най-различни пози и при всяка една от тях изпитва огромно удоволствие.

А и през бурната си младост всеки е настроен приключенски и е готов за всевъзможни страстни, щури и дори забавни експерименти на любовния фронт.

Обикновено в този период ги няма оплакванията и неразположенията, които настъпват по-нататък във възрастта и няма причина да не търсим сексуално удоволствие по всички възможни начини.

С напредването на годините обаче ситуацията се променя и се налага да се подхожда с по-голяма предпазливост към сексуалните контакти.

Има някои секс пози, които вече не са много подходящия за зрелите хора, както и такива, които носят по-голямо удоволствие за хората в следващите етапи от живота им. Вижте кои са вторите в галерията по-горе!

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати