Разбра се с кой тип мъж ще ви е най-приятно под завивките

Интимно

Мащабни анкети сред представителите на нежния пол определиха кой е типът мъж, с когото ще си прекарате най-добре в леглото. Проучването е дело на американски изследователи.

Основното, от което изследването се е интересувало, е описанието на типа мъж, с който жените редовно достигали до оргазъм. Оказало, че по-заможните господа се справят отлично с тази задача, пише Дейли експрес.

Това са показали резултатите от анкетите на млади необвързани хетеросексуални дами, а резултатите са анализирани от специалистите на университета в Олбани.

Във въпросника жените е трябвало да отговарят на въпроси, свързани със сексуалната им активност и интензитета на изпитаните от тях оргазми. Според крайните резултатите най-добрите мъже в леглото имат няколко основни характеристики.

Първото място се заема от големината на месечната му заплата, а след това се нареждат солидната мускулна маса и чувството за хумор.

За да са сигурни, че няма да бъдат подведени от дамската субективност, учените са помолили приятели на участничките в изследването да оценят атрактивността на партньорите им.

Секс

Резултатите отново показали, че дамите са най-щастливи под завивките със заможни, уверени и привлекателни мъже, а жените, които дали най-висока оценка за атрактивността на своята половинка, били най-доволни от сексуалния си живот.

Според изследователите финансовото състояние на един мъж пряко влияе на самочувствието му и представянето му в леглото. Мъжете със широки рамене и отлично чувството за хумор също събират положително отзиви като любовници.

Прочуването казва, че физиката е смятана за привлекателна от еволюционна гледна точка, тъй като дава сигнал на жената, че мъжът ще ѝ осигури здраво потомство.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати