Активен сексуален живот у дома – перфектни на работното място

Активен сексуален живот у дома – перфектни на работното място

Хората, които водят активен и удовлетворяващ сексуален живот у дома, постигат много по-добри резултати на работното място. Те просто обожават работата си, резултат от което е, че са по-продуктивни.

Учените от щата Орегон са проследили връзката между креватните ласки в дома и постиженията в работата. Резултатите са повече от интересни. Екипът е наблюдавал съпружеските навици и резултатите в службата на 159 задомени двойки в продължение на две седмици. Всеки от участниците трябвало да попълва въпросник след края на всеки работен ден.

Двойките, които били по-активни в сексуален аспект, се оказали много по-доволни и удовлетворени от работата, която вършели. След нощ на страстни изпълнения в кревата те просто нямали търпение да отидат на работа. Там те показвали по-добри резултати в службата в сравнение с останалите. Дейните в брачното ложе с по-голямо желание поемали нови отговорности, което логично им помагало по-бързо да се издигнат в службата.

Активен сексуален живот у дома – перфектни на работното място

Откритието важи както за мъже, така и за жени. Добрият секс осигурява 24 часа благотворно влияние върху работещите. Обяснението се търси във високите нива на допамин и окситоцин след сексуална активност. Това влияе положително на цялостното настроение на всеки индивид.

Има, разбира се, и противници на изнесените данни. Те посочват данни от близкото минало, които показват, че хората, които нямат сериозен партньор и на практика нямат системен сексуален живот, много по-лесно се съсредоточават в работата си. Те се превръщат бързо в работохолици, което ги изстрелва на върха в кариерата.

Ако и двете изследвания се приемат за истина, то това означава, че шефовете на най-високи нива са от една страна незадоволени, а от друга едни презадоволени хора. Не се знае кое е по-добре за подчинените им обаче.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати