Сексът в самолета е отживелица! Вижте къде повелява новата мода

Сексът в самолета е отживелица! Вижте къде повелява новата мода

Интимностите в самолета години наред бяха блян за много двойки. От навлизането на модата до днес броят на хората, успели да изживеят това наистина невероятно приключение, е впечатляващ. Днес обаче сексът в самолета остава в историята, за да даде място на една нова и доста по-скучна практика.

Американците си признаха – все по-предпочитано от тях е да се отдадат на едни по-спокойни интимни ласки на летището, отколкото в самолетите. Това се доказва от последното проучване по въпроса.

Проучването е обхванало 4915 пълнолетни граждани на САЩ. Условието било всеки от тях да е пътувал със самолет поне веднъж в рамките на последните две години.

Проучването е поръчано от статистическа агенция. Специалистите са отчели спад в така популярното в последните години отдаване на любовни ласки високо във въздуха, на над 10 километра височина. И решили да проверят на какво се дължи този феномен.

Сексът в самолета е отживелица! Вижте къде повелява новата мода

Оказва се, че хората са променили предпочитанията си. Тъй като на летището и без това има много време за губене, докато се качиш на самолета, все повече хора предпочитат да се отдадат на интимни ласки в този промеждутък от време. Сексът се оказва най-доброто нещо, което човек може да се да направи, преди да се качи на самолета.

42% от анкетираните са признали, че са го правили в просторните тоалетни на аерогарата. 28% от тях пък са избрали за това сервизни помещения на летищата.

14% от запитаните пък са доверили, че са се отдали на любовни ласки само под прикритието на завивка, докато 12% от тях са избрали за това VIP зоната.

В по-голямата си част хората, правили секс на летището, са били в компанията на официалната си половинка. 5 на сто обаче са имали късмета това да им се случи с напълно непознат за тях човек. Едва 17% от анкетираните са били изненадани от персонала на летището, което наистина си е постижение.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати