Пикантно! Ето кои са най-горещите му фантазии

Пикантно! Ето кои са най-горещите му фантазии

Всеки човек е различен, но дамите са свикнали да поставят мъжете под общ знаменател. Независимо от натрупания опит и предпочитанията в леглото, има няколко универсални неща, които се въртят в главата на всеки мъж.

Стереотипите са загнездени в главата на мъжа и работят на пълни обороти във всеки един момент. Те разделят нещата на три типа – възбуждащо, много възбуждащо и свръхвъзбуждащо. Представите се формират от комбинацията на човешката природа и масмедиите, киното, литературата и рекламната индустрия, включително и порното. Благодарение на това могат да бъдат изведени някои общи практики, които могат да го побъркат. Няма мъж, който би отказал да му се случи това, за което мечтае, ако му се отдаде възможността да го получи. Ето кои са най-горещите мъжки фантазии:

Различни роли. Мъжете обичат смяната на различните визии и влизането в роля. Това влияе положително най-вече на моногамните връзки. Ако жената срещу тях го играе ту свенлива, ту непослушна, това със сигурност ще завърши с фойерверки.

Девственицата. Много мъже се притесняват от това да са първи в живота на едно момиче. В същото време тази мисъл е особено вълнуваща и възбуждаща. Той е силно привлечен от идеята да открие пред една девица необятния свят на секс приключенията.

Воайорство. Повечето мъже да изключително привлечени от мисълта на наблюдават интимните ласки между две хубави жени. Това е една от най-често срещаните фантазии.

Пикантно! Ето кои са най-горещите му фантазии

Тройка. Логично, участието е много по-добро от гледането в подобен момент. Няма мъж, който поне веднъж да не си е мечтал за тройка. Дори най-притеснителният би приел да бъде с две жени, ако му се отдаде подобна възможност.

Секс на публично място. Фантазиите как го правят на публично място побъркват мъжете. Градинката, тоалетната на ресторанта, паркиран автомобил – нестандартните локации действат особено възбуждащи.

Секс с известна. Една от обичайните мъжки фантазии, е сексът с известна мацка. Светът е пълен с известни хора, така че все някога ще се стигне до тази фантазия.

Доминант. Мъжът си е мъж и на него понякога му се иска да се покаже като такъв. Той си фантазира как спира да бъде излишно мил и внимателен. Всички задръжки падат и той има свободата да напляска партньорката си.

Лошата господарка. Има и мъже, които искат да оставят контрола в ръцете на жената до себе си – изцяло. Той си мечтае тя, поне веднъж, да се превърне в лошата господарка и да поеме контрола в леглото.

Връзване. Няма как без него. Връзването осигурява пълен контрол. Няма мъж, който да се откаже от подобен акт на надмощие.

Хванати в крачка. Колкото и странно да звучи, мъжете се възбуждат от това да бъдат хванати на местопрестъплението. За тях възбуждаща е мисълта, че във всеки един момент може да влезе някой и да види какво вършат.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати