Жените правят секс по 237 причини

Жените правят секс по 237 причини

237. Точно толкава са причините, поради които жените правят секс. Преброиха ги психолозите от Университета в Тексас Синди Местън и Дейвид Бъс, след като анкетираха 1006 представителки на нежния пол от цялата планета.

Американските психолози стигат до извода, че за жената любовта вече не е пред секса. Не чувствата, а удоволствието от оргазма, е основната причина, поради която жените правят секс, твърдят Бъс и Местън в книгата си "Защо жените правят секс? ".

Оказва се, че жените сме станала доста гадни. Друга важна причина, поради която скачаме в леглото на мъжа, е да забием чуждо. Това, че някой мъж е обвързан, не го прави недостъпен, а точно обратното - цел, която трябва да бъде превзета.

"Освен, че получават обекта на желанието си, с малката си "кражба" те извоюват своеобразна победа над "съперницата", обясняват психолозите.

Много жени пък правят секс като застраховка, за да се чувства задоволен постоянният им партньор и да не кръшне от правия път. Един вид нещо като секс по задължение - съпругът си иска, а съпругата си дава, за да не го разочарова.

Сексът за жените е и вид отмъщение, с което си връщат на неверните си партньори. Така дамите смятат, че са отмъстени и убеждават сами себе си, че не са за изхвърляне и още са желани.

Сексът по сметка и за облага също е твърде често срещан. Много жени правят секс, за да получат нова рокля от мола, кола или друг материален подарък.

Според анкетираните дами съществуват и съвсем тривиални причини за секс. Като, например, лекуването на главоболие. Оргазмът засилват кръвообращението, което може да облекчи болката.

Рейтинг

5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати