Най-после: Ето защо жените изневеряват

5 от 5 Снимки

Търси приключения


Запознанство, брак, деца – попаднала в коловоза на скучното ежедневие, тя жадува за приключения. Докато някои дами се примиряват със ситуацията, други са винаги в търсене на силни усещания. Ако не ги откриват при партньора, търсят друг. А и какво по-вълнуващо от това да въртиш тайна любов.

Изневярата е едно от нещата, което може скоростно да разруши една връзка. Тя е предателство, което разбива сърцето на партньора завинаги. Макар да не си признават, жените прибягват към това бягство от реалността много по-често от мъжете. И имат своето солидно оправдание за това.

Мъжете имат слаби ангели – това е ясно. Те са уязвими към изкушението и в най-честия случай изневярата при тях започва на едни чисто физическо ниво. При дамите обаче ситуацията е доста по-различна – поредното доказателство, че сме от различни планети.

Жените не само изневеряват. При тях този акт няма не толкова физически, колкото емоционални корени. В горната галерия вижте кои са основните причини, които карат една жена да изневерява.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати