Ezine.bg»Статии»Интимно»Най-после: Ето защо жените изневеряват

Най-после: Ето защо жените изневеряват

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k254
2 от 5 Снимки

Влюбва се в друг


Една жена винаги следва повика на сърцето си. Дори да обича партньора, в един момент сърцето ѝ може да поиска друг. Често обаче не е ясно как ще се развие новата връзка и тя предпочита да играе на двата фронта, поне в началото. Така, ако с новия човек нещата не се развият добре, то винаги може да остане при сигурния човек до себе си. Е, ако той не е разбрал за паралелните отношения на половинката и няма проблем с това, разбира се.

Изневярата е едно от нещата, което може скоростно да разруши една връзка. Тя е предателство, което разбива сърцето на партньора завинаги. Макар да не си признават, жените прибягват към това бягство от реалността много по-често от мъжете. И имат своето солидно оправдание за това.

Мъжете имат слаби ангели – това е ясно. Те са уязвими към изкушението и в най-честия случай изневярата при тях започва на едни чисто физическо ниво. При дамите обаче ситуацията е доста по-различна – поредното доказателство, че сме от различни планети.

Жените не само изневеряват. При тях този акт няма не толкова физически, колкото емоционални корени. В горната галерия вижте кои са основните причини, които карат една жена да изневерява.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати