ezine.bg»Статии»Интимно»Ето какво ви лъже мъжът ви, ако ви изневерява!

Ето какво ви лъже мъжът ви, ако ви изневерява!

Кръшкач

Трябва да имате едно наум, ако половинката се прибира по-късно от работа, а според последно проучване във Великобритания трябва да задействате детективските си умения, ако редовно използва едно и също оправдание.

Според анкетите, представени Дейли стар, най-често използваното алиби на кръшкачите е записването на фитнес. Допитването показва, че упражненията се използват като параван както от мъжете, така и от жените.

Отговорите са събрани от сайта за извънбрачни афери Глийдън. Резултатите показват, че 49% от мъжете и 46% от жените лъжат партньора си, че тренират в залата, а всъщност изневеряват.

Голяма част от тях се стараели да се сдобият и с членство в спортен клуб, а не с обикновена фитнес карта, за да докажат на официалната си половинка, че са наистина запалени по спорта.

Фитнес

Мъжете най-често прикривали извънбрачните си забежки с футбол, тенис или голф клуб. Жените, от друга страна, използват йогата и пилатеса като извинение да се прибират по-късно у дома.

Излизането по женски или по мъжки също се използва като параван за прикриване на извънбрачни афери.

Сред най-популярните алибита, използвани от неверниците, са също нуждата от време за себе си, шопингът, професионалните ангажименти и посещенията в спа център.

Изневяра

Проучването казва и че изневярата е най-честата причина за разтрогване на брака. Юристите по семейно право във Великобритания казват още, че двойките, които не са успели да съхранят разнообразието между чаршафите, стигат до развод.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати