Съпруга загуби почти половината от кръвта си след бурна нощ

Съпруга загуби почти половината от кръвта си след бурна нощ

26-годишна страстна домакиня в Китай срещна смъртта в очите след секс със съпруга си. Любимият на на Сяо Цин се завърнал от командировка и двамата се отправили към спалнята, за да се отдадат на страстта си. Това едва не убило младата жена.

Цин е приета по спешност в местната болница. Съпругата имала силни болки в корема след секса. Медиците с ужас открили голямо количество кръв в областта на таза ѝ.

Момичето било на прага между живота и смъртта. Оказало се, че състоянието ѝ е предизвикано от спукана киста на яйчника. Само за няколко часа Сяо Цин изгубила 40% от общия обем на кръвта си.

Съпрузите били разделени в последните 6 месеца. Те работели в различни градове и се срещали веднъж на няколко месеца. Последното им романтично събиране обаче замалко да завърши с фатален край.

За да спасят Сяо Цин, лекарите ѝ прелели спешно кръв. Последвала операция за отстраняване на кистата. Ако я бяха докарали малко по-късно, щеше да е мъртва – коментира медик от лекуващия екип. Лекарите споделят, че за пръв път виждат подобно нещо.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати