Истината ще те шокира! Ето какво възбужда най-много жените

Домакинска работа

За женското либидо се носят безброй легенди. Но докато някои мъже си мислят, че представителките на нежния пол се възпламеняват от мъже в костюми или пък мачовци с изваяни коремни мускули, то истината се оказа доста по-различна.

Ново проучване показва от какво се възбуждат най-много съвременните жени, а отговорът на загадката със сигурност ще смути много от балканските господа.

Оказва се, че съвременните дами се разгорещяват най-много при вида на мъж, който извършва домакинска работа, пише изданието Daily Star. Въпреки че в готвенето, пускането на пералня, простирането на прането, чистенето с прахосмукачка и миенето на чинии на пръв поглед няма нищо сексуално, жените изпитват огромно удоволствие, когато тези ритуали са изпълнявани от човека до тях.

Чистене

Гладенето, работата в кухнята и другите домакински задължения все още се считат от много хора като изцяло женски. Но когато любимият на една жена избере да я отмени в някои от тях, тя се разтапя от удоволствие и в нея моментално се надига желанието да го възнагради с ласки, отбелязват изследователите.

Възбуда

Така че, ако мачовците искат по-вълнуващи преживявания в спалнята, ще трябва да се постараят повече с домашните си задължения. Дамите, от своя страна, могат също да повишат либидото на своя партньор, като полагат повече усилия, за да бъдат красиви. Ако тези два фактора са налице, и двете страни в една връзка ще са задоволени, допълват още психолозите.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати