Ezine.bg»Статии»Интимно»Истината! Какво забелязват мъжете по време на секс и какво не

Истината! Какво забелязват мъжете по време на секс и какво не

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190199
2 от 7 Снимки

2. Движенията


Не е нужно да сте акробат в леглото, но все пак, ако искате да впечатлите човека до себе си, трябва да сте склонни да опитвате нови пози и да се движите. Защото мъжете обръщат голямо внимание на женската активност.

Жените правят какво ли не, за да привлекат мъжа, който ги подлудява от страст. Грижат се за маникюра си, правят си скъпи прически, купуват се сексапилни дрехи и скъпи бижута, подлагат се на мъчителни процедури за разкрасяване и какво ли още не. Но колко от тези техни манипулации изобщо биват забелязани от мъжете?

Истината е, че мисълта на силния пол протича различно от тази на дамите. Повечето господа рядко забелязват малките подробности. Те просто си създават една цялостна картина в ума и е възможно изобщо да не обърнат внимание на дребен детайл, върху който жената до тях е работила дълго време.

Същото е и по време на секс. Това, от което дамите се притесняват най-много, изобщо не е от значение за партньора им, когато двамата лудуват в спалнята. Същевременно има неща, които наистина са важни са силния пол и могат да влудят всеки мъж в сублимния момент.

Вижте в нашата галерия на какво мъжете обръщат внимание по време на секс и какво изобщо няма да забележат. Когато научите истината, със сигурност ще се отпуснете повече и ще получите максимума от интимните ласки.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати