ezine.bg»Статии»Интимно»Неуморен андроид заменя мъжете в леглото

Неуморен андроид заменя мъжете в леглото

Пламена M.Пламена M.
Джедай
6k476
Секс Робот
Снимка: Thinkstock
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
Практичен аксесоар за вашия дом:
Диспенсър за напитки Inovagoods - 3.5 литра
79.00 лв.
Виж ››

Когато на пазара излязоха куп неуморни женско роботи, предназначени да задоволят всяка мъжка фантазия, се притеснихме, че жените ще останат на заден план. Днес обаче наяве се появи първият андроид, способен да замени всеки мъж.

Мъжките секс роботи ще работят на батерии. Така на практика те ще издържат толкова, колкото клиентката си пожелае.

Първият женски секс робот бе дело на компания Real Doll. Той е изключително сензитивен, реагира на допир и дори получава оргазъм. След като задоволиха мъжката фантазия, от компанията решиха да обърнат внимание и на дамите.

Уникалните по рода си андроиди ще притежават всички части от мъжкия организъм. Батериите им ще се зареждат лесно и бързо. Освен секс и интимни ласки роботите ще могат да осигуряват на дамите разговор и обратна връзка. Те ще се движат на два крака и при желание от страна на притежателката си – ще я носят на ръце, което е доста романтично.

Секс Робот за жени

Макар функциите на мъжкия секс андроид да са много, от компанията обещават немислимото. След време планът е те да се включват в домакинската работа. Така след секс дамите ще могат да ги пращат да измият чиниите например.

Притесненията, че в бъдеще роботите ще заменят хората обаче, се увеличават. Някои учени изразяват притеснение, че след време жените могат да предпочетат да избягват връзките с мъже за сметка на хуманоидните роботи. Други обаче са на мнение, че те ще ни помогнат да станем по мили и отзивчиви едни към други.

Първите секс роботи за жени вече са на пазара. Цената им варира 15 000 долара.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest