Истината! Кога и защо сексът е най-хубав

1 от 4 Снимки

1. Задръжките падат


След тридесетата си година комплексите и задръжките, които сме имали допреди това в спалнята, се изпаряват. Затова допринасят повишаването на нашата самоувереност с възрастта и осъзнаването на някои истини в живота.

Ако тийнейджърските години и първите вълнуващи любовни трепети отдавна са зад гърба ви, недейте да гледате с носталгия към тях и със страх към бъдещето. Има много фактори, поради които животът след тридесетата година е много по-хубав, отколкото преди това.

Една от причините е, че вече сме стъпили на краката си, имаме работа и можем да си позволим повече почивки и удоволствия, отколкото когато сме били безгрижни младежи, изпълнени само с мечти.

Качеството на секса е другата много сериозна причина да обожавате своята зряла възраст. Доказано е, че хората, които са по-опитни, имат по-пълноценни сексуални изживявания и напредналите години съвсем не са предпоставка да се лишават от удоволствия в спалнята.

А ако още не се сещате сами какви са причините сексът след тридесетата година да е върхът, разгледайте нашата галерия. Там ще намерите отговорите на въпроса.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати