Афродизиак според зодията: Ето как да възбудиш любимия човек!

1 от 12 Снимки

Овен


Ако искате да събудите желание в Овена, почерпете го с парченца тъмен шоколад. Плените ли небцето му, ще съблазните и тялото му.

С названието афродизиак се наименуват веществата, които засилват желанието за интимен контакт при мъжете и жените. Произходът на термина се свързва с Афродита, която е сочена в древногръцката митология за богиня на любовта.

Според изследванията най-често като афродизиак действат някои аромати и вкусове. Храни, известни със свойството си да разпалват сексуалното желание, са бананите, босилекът, аспержите, авокадото, чесънът, чилито. Виното и мурсалският чай, наричан българската виагра, пък са сред напитките, славещи са като най-ефективни афродизиаци.

Всеизвестен факт е обаче, че не всички популярни афродизиаци действат по един и същи начин на различни хора. Причината за това според астролозите се крие във факта, че всеки един от зодиакалните знаци си има свои предпочитания и слабости. Вижте в нашата галерия кои са продуктите, които най-силно разпалват сексуалното желание при отделните зодии.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати