ezine.bg»Статии»Интимно»Женската походка зашеметява силния пол

Женската походка зашеметява силния пол

Женската походка зашеметява силния пол

Въпреки твърденията, че мъжете се заглеждат първо в дупето и краката на жената, то истината е, че те се впечатляват най-много от походката на представителките на нежния пол, смятат американски психолози.

Движението на тялото изпраща безмълвни послания на всички посоки, затова искате или не походката ви издава част от скритата ви същност, убедени са експертите.

Разхвърляната, нервна крачка, с изнесени встрани ходила и енергично набиване на стъпалата говори за напористост, често преминаваща границата на приличието.

Този тип жени са работливи, упорити и неуморни в преследването на целта си. Така както мощно се движат, така могат да ви изхвърлят от пътя ви, ако им се препречите или им създавате главоболия.

Нежните създания, които ситнят крачките и поклащат леко тялото си имат добронамерен нрав. Те не са злобливи, но искат да бъдат забелязвани, и то най-вече от мъжете. Обикновено те са чувствителни и се отдават докрай на любовното чувство.

Дамите, които се движат приведени напред, са делови жени. Те не умеят да кокетират, пък и не им се харесва такова поведение. Умеят да печелят приятели и са готови винаги да се притекат на помощ.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 3
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати