Интимните въпроси, които винаги ви е било срам да попитате

Интимните въпроси, които винаги ви е било срам да попитате

Всяка жена има една или повече приятелки, с които може свободно да обсъжда секса. Оказва се, че жените са доста по-склонни от мъжете да описват детайли от интимния си живот. Техните фантазии, помисли и желания са по-разюздани от тези на силния пол.

Колкото и близки да са нашите приятелки обаче, винаги има теми, които са Табу. Лошо е, когато в главата ни препускат куп интимни въпроси, свързани със секса, а просто няма кой да ни отговори. А и ни е срам да попитаме.

Няма нищо лошо, че ни е срам да питаме и да се консултираме дори с най-близките. Всеки има своите граници и понякога е по-добре, че не ги прекрачваме. За да не се чудите повече, тук сме събрали 5-те най-неудобни за задаване въпроса относно секса.

Аз ли съм проблемът, че той не може да го вдигне?

Не всеки полов акт преминава по план. Ако атрибутът не може да се вдигне, знайте, че вината не е във вас, а в него. Ерекцията е рефлекс, който не включва мозъка, а гръбначния стълб. Сексуалната мисъл може да задейства рефлекса, а отблъскващите мисли - имат обратния ефект. Рефлексът може да се появи без никакви секси мисли, както и може да не се появи, въпреки всички еротични фантазии или вашите усилия. Ето защо няма място за притеснение. Ако не е достатъчно твърд, също. Продължавайте да опитвате и ще успеете.

Възбудена, но не и мокра. Какво означава това?

Това е напълно нормално и обикновено варира в зависимост от цикъла ви. В дните, предшестващи овулацията, шийката на матката образува много ясна, разтеглива, хлъзгава слуз, която може да ви накара да се чувствате доста мокри. Веднага след като сте били в период пък може да се чувствате сухи.

Интимните въпроси, които винаги ви е било срам да попитате

Пия противозачатъчни. Мога ли все пак да забременея, ако той свърши в мен?

Оралните контрацептиви, по-популярни като противозачатъчни, имат до 99% успеваемост при предотвратяване на бременност. Ключовото тук е да се приемат правилно. Интересното е, че девет на всеки 100 жени нарушава това правило. Причините за забременяване са неправилното приемане на противозачатъчни, пропускането им или пиенето им заедно с антибиотици, които пречат на действието им. Ето защо, отговорът е – Да, ако не приемате хапчетата правилно, има риск от забременяване.

Мога ли да хвана болест от облизване на интимните части на партньора?

Отговорът е валиден и за двата пола - няма разлика между това да се насладите на парче торта, както и на всяка интимна част на тялото. Вагината, мъжкото достойнство и задните част са покрити с нормални бактерии. Ако собственикът им има херпес, хламидии или гонорея, тези инфекции могат да бъдат пренасяни от тяхното облизване.

Поглъщане на семенна течност – Да или Не? Наистина ли е полезна за кожата?

За жените семенната течност на мъжа има странен, но невинаги неприятен вкус. Тя е естествен секрет, който няма проблем да бъде погълнат. И тъй като спермата съдържа витамини и минерали, някои смятат, че поглъщането ѝ е добре за кожата. С нея обаче не трябва да се прекалява. Ако искате хубава кожа, заложете на повече вода.

Възбудена съм през цялото време! Какво да правя?

Това е свързано със слабостта на вагиналните стени и въздуха, който влиза във влагалището по време на секс. Когато се възбуждаме, стените в горната част на влагалището се разширяват и се пълнят с въздух. В определени позиции пенисът може да измести въздуха и по този начин да го избута навън. Така се чува силен шум, на който зрелите хора свободно могат да се посмеят.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати