ezine.bg»Статии»Интимно»Пурпурно перде помага за страхотен секс

Пурпурно перде помага за страхотен секс

Пурпурно перде помага за страхотен секс

Психолозите от цял свят са единодушни: цветовете могат да влияят върху душевното състояние на хората, върху настроението и дори върху самочувствието им. Те могат както да ги отпускат, така и да ги настройват агресивно.

Това важи особено за мебелите, пердетата и всичко останало в къщата ви. Точно затова в отношенията с любимия човек не на последно място стои въпросът в какъв цвят е спалнята ви.

Преди да купите нова олекотена завивка, пердета или дори нов мокет, помислете над изводите, които са направили група италиански учени. Те изследвали в продължение на 5 години 38 двойки.

В резултат на проучването си те открили, че хората, които са прекалено сексуално възбудими и са склонни към изневери и чести смени на партньорите, трябва да имат в спалнята си поне два елемента в светлозелен цвят.

Това ще неутрализира прекомерната им сексуалност, твърдят учените. Хората, които са срамежливи и се страхуват да експериментират в леглото, трябва да лежат върху завивки с изумруден цвят.

Този нюанс на зеленото развинтва фантазията и дава смелост на притеснителните. Ако и двамата партньори се занимават най-вече с физически труд, завивките трябва да са в зелен цвят.

Ако пък и двамата се занимават с умствен труд, те трябва да спят сред чаршафи, които са сини на цвят. В спалнята на хора, които страдат от наднормено тегло, не трябва да има нищо оранжево.

Пурпурно перде помага за страхотен секс

В противен случай те винаги ще си хапват по нещо преди лягане, а след секс ще страдат от наистина вълчи апетит. Партньорите, които усещат, че губят връзката си, могат да си помогнат с тъмно-златист цвят.

Той трябва да е доминиращ в спалнята, а ако всичко в стаята е тъмно-златисто, има огромен шас отношенията да се позакърпят. Ако само единият от партньорите е секс-машина, а другият няма енергия за това, ще помогне пурпурният цвят.

Перде, завивка за легло, килим или дори лампа с пурпурен абажур ще свърши работа и ще даде повечко енергия на мързеливия любовник. Ако сте се задомили неотдавна, спалнята може да е в много цветове.

Но ако живеете заедно от много години, спалнята трябва да е най-много в три цвята. Партньорите, които усещат рутина в ласките, трябва да направят спалнята си лилава, за да усетят сексуалността.

Партньорите, които често се карат дори в леглото, не трябва да имат в спалнята си жълто, оранжево и яркочервено, както и тъмносиньо. Бялата спалня с много зелени елементи и цветя е за съпрузи, които не могат да си напаснат характерите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати