Ezine.bg»Статии»Интимно»Ако искаш повече оргазми, не пропускай да направиш това!

Ако искаш повече оргазми, не пропускай да направиш това!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
2k190198
Оргазъм

Връзката между пълноценния сън, отслабването, здравето и доброто настроение отдавна е доказана. Сега обаче учени успяха да открият и още едно важно следствие от дълбоката дрямка. Здравият сън се оказва и ключ към задоволителният сексуален живот. Това сочи ново американско проучване, според което продължителността на съня има огромно влияние и върху либидото.

Според учените има много просто обяснение на тази зависимост. Те смятат, че когато човек спи достатъчно (около 8 часа на ден), това допринася за повишаване на нивата на хормоните, свързани със секса. Наблюдава се обаче и обратното явление – липсата на сън е с пагубно въздействие за хормоните, а това води и до ниско либидо.

Хората, които спят само по 4 часа, често страдат от липса на сексуално желание или пък проблеми с ерекцията (при мъжете), категорични са учените.

Ако искаш повече оргазми, не пропускай да направиш това!

Добрият сън гарантира по-голямо удоволствие от секса. Оргазмите пък допринасят за по-бързото заспиване и по-пълноценна дрямка. Всички тези процеси са свързани, така че ако един от тях се възпрепятства, това може да ви постави в омагьосан кръг. Затова задължително отделяйте време за почивка, съветват още специалистите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати