Как да върнем страстта под завивките

1 от 5 Снимки

1. Време само за вас


Научете се да отделяте време само за Вас двамата. Често ежедневието така ни завладява, че буквално не ни остава време за това. Бързаме за работа, да оставим децата в детската градина или да ги закараме до училище, да сготвим, да изчистим. Казано накратко - затрупани сме от битовизми. Научете се да отделяте време, дори и малко, в което то да е отделено само за Вас двамата. Може да е конкретен ден от седмицата или някой откраднат уикенд някъде. Но да е само Ваш с партньора Ви. Без да мислите за никакви предстоящи задачи или пък да се тревожите за децата Ви. Време, което да си е само Ваше;

Има много двойки, които са заедно години наред и които продължават взаимно да се обичат така, както в деня на запознанството им. Уважават се, разбират се добре, вероятно са станали вече родители и отглеждат собствените си деца.

Но незнайно как и по какъв начин онази страст, която са изпитвали един към друг, започва да угасва. Сексуалните контакти стават по-редки, тъй като и сексуалните им желания вече не са толкова силни. Обичта е налице, но страстта угасва. Съществува ли начин да я върнем?

В случай че попадате донякъде в гореописаната ситуация и продължавате да обичате половинката си, то не забравяйте, че винаги има начини да върнете страстта в дома си.

А в нашата галерия ще откриете няколко полезни съвета как да стане това.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари