Момичета, никога не казвайте това след секс! Ще го прогоните

1 от 5 Снимки

1. Само по толкова ли издържаш


Дори и да не сте доволни, че партньорът ви е свършил бързо, не говорете за това толкова скоро след сексуалния акт. Повдигнете въпроса, когато е минало известно време и сте на друго място. Споменете просто така, между другото, че бихте се радвали на по-продължителни любовни сесии.

Сексът е много интимно преживяване както за мъжете, така и за жените. Това е моментът, в който всеки разголва душата и тялото си пред някого, слива се напълно с него, отдава от собствената си енергия, за да приеме чуждата.

След любовен акт сме най-чувствителни и уязвими. Изключително меки и крехки сме. Затова има огромно значение какви разговори се водят в спалнята.

Дори и да не са агресивни, някои коментари, направени в този момент, могат да развалят романтичния миг и напълно да провалят една връзка. Така че и двете страни трябва много да внимават какви ги бръщолевят пред любимия човек след секс.

Понякога дамите, които по природа са по-бъбриви, казват неща, които са крайно неподходящи за ситуацията. И с това успяват да прогонят завинаги своя любим. За да не правите и вие подобни грешки, вижте в галерията ни 5 реплики, които да си спестите в леглото.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати