Петък е денят на прелюбодейците

Изневяра

Ако вярвате, че никога не сте попадали в любовен триъгълник, най-вероятно не сте достатъчно информирани. Истината е, че стане ли въпрос за любов или секс, винаги има шанс във връзката ви да присъства и непознат за вас човек.

Трудно ще намерите някой, който поне веднъж да не се е усъмнил във верността на половинката си и да не се е питал дали тя не му изневерява.

Оказва се, че хората, които са склонни да се впуснат в извънбрачни връзки, несъзнателно следват модел на поведение, който позволява с голяма точност да прогнозирате не само дали половинката ви ви изневерява, но и кога точно го прави.

Учени от Великобритания са установили, че кръшкачите са най-склонни да изневерят на половинката си във вторник и петък, като повечето прелюбодейци изневеряват в петък.

Точно преди уикенда, който те посвещават на семейството си, кръшкачите решават да се отдадат на забранени забавления.

Проучванията показват, че именно в края на работния ден, около 18.45, любовниците се срещат, за да правят секс.

Както може да се досетите дори извиненията, които кръшкачите си измислят, за да оправдаят отсъствията си, са доста идентични и не особено оригинални.

Обикновено оправданието за пред законните половинки е, че ще се срещнат след работа с колегите за по едно петъчно питие или имат да довършват работа, която биха искали да свършат в офиса, а не да носят вкъщи.

Разбира се, това не са единствените оправдания, които прелюбодейците използват.

Мнозина от тях твърдят, че редовно посещават занимания във фитнеса, докато се занимават с упражнения от съвсем различен вид.

Прелюбодейците могат да наготвят, за да утешат гузната си съвест след изневяра

Има и такива, които се обаждат, за да предупредят, че ще закъснеят, защото случайно са се засекли със стар приятел или са попаднали в обичайното петъчно задръстване.

Често след късното петъчно приключение изневерилите, налегнати от гузна съвест, ще се погрижат събота да направят нещо специално за законните си половинки.

Затова трябва да бъдете нащрек, когато любимият ви човек петък закъснее да се прибере, а събота е по-мил от обикновено и прави за вас неща, които иначе не би се сетил да направи.

И тъй като забраненият плод очевидно е вкусен, повечето изневеряващи се срещат с любовниците си средно по два пъти седмично, като данни от допитване посочват за най-предпочитан ден за изневери - вторник.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати