Тайните на известните холивудски актриси, които не остаряват

Дженифър Анистън е сред най-младоликите холивудски актриси

Кой не би искал да изглежда като Дженифър Анистън, нали? Когато една знаменитост изглежда както преди 20 години, се питаме как го постига. Вижте тайните на известните холивудски актриси, които не остаряват!

Рийз Уидърспун

На 42-годишна възраст Рийз Уидърспун изглежда като преди 17 години. Нейната тайна за младост не е толкова голяма - просто навсякъде, където отиде, си носи бутилка вода. А всички знаем какви са ползите от водата.

Дженифър Гарнър

Дженифър Гарнър е известна със своята емблематична роля, в която от 13-годишна тийнейджърка, се събужда на 30 г., но на 46-годишна възраст тя все още може да мине и за 30-годишна. За да се грижи кожата си и да предотврати бръчките, тя ежедневно си слага слънцезащитен крем, който струва само 7 долара. Изненадващо, нали?

Дрю Баримор

Дрю Баримор е сред неостаряващите актриси

Дрю Баримор многократно е говорила за това колко важна е грижата за кожата. Тя не само използва ежедневно слънцезащитен крем, но и крем за очи, за да се справи с тъмните кръгове под очите. Освен това тя се грижи и за врата и гърдите си, вместо просто да се фокусира върху лицето си, което ѝ придава по-естествен младежки вид.

Дженифър Лопес

Джей Ло е известена с това, че се занимава с фитнес много активно, но също така се стреми да спи поне осем (в идеалния случай дори девет или десет) часа всяка нощ, за да подмлади тялото си. Изследванията свързват липсата на сън с преждевременно стареене, така че тайната за младост на актрисата е да спи по осем часа (заедно със здравословното хранене).

Хали Бери

Актрисата Хали Бери сякаш е открила тайната на вечната младост

Лесно е да се забрави, че Хали Бери е 52-годишна майка на две деца - актрисата поддържа тялото на 25-годишна, но тя не приема това за даденост. Бери никога не си позволява да мине ден, без да медитира. Също така включва и йога в обичайната си грижи за себе си. В резултат на това е една от известните неостаряващи актриси.

Дженифър Анистън

Рейчъл от Приятели спазва здравословна диета и прави упражнения. Всяка неделя е ден за личен спа ден на Анистън. Тогава тя се отдава на различни процедури като ексфолиране на кожата, маски за лице и всякакви други процедури.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Свързани рецепти