Няколко признака, че Той никога няма да ти предложи брак

Няколко признака, че Той никога няма да ти предложи брак

Надяваш се той да направи следващата стъпка? Представяш си се в бяла рокля като в приказките, но той дали си представя нещата така?

Ето знаците, които подсказват, че надеждите ти са напразни и че може би трябва да престанеш да си губиш времето с него, ориентирайки се към някой по-сериозен, ако искаш това, разбира се.

Прочети тези 6 признака, че той никога няма да ти предложи брак, и вземи решение сама за себе си.

1. Той не си пада по дългосрочните планове

Не можете да организирате кино за след седмица, какво остава за бъдеще. Дежурният му отговор гласи, че за всяко нещо си има време и моментът не е подходящ. Е, определено не е готов за брак и семейство.

2. Той не говори в множествено число

Няколко признака, че Той никога няма да ти предложи брак

Ако сте забелязали, че по-често казва „аз“ отколкото „ние“, това е знак, че не обмисля бъдещето ви като двойка. Явно, все още мисли за своето, а не за създаване на деца, дом и съвместен живот с вас.

3. Още не ви е запознал с приятелите си

Или поне не с всички, което е абсурдно, поглеждайки към връзката ви, която явно е сериозна, предвид вашите надежди. Очевидно ви държи настрана и затова си има причина.

4. Щом заговорите за брак, той мигновено сменя темата

Щом не дава и дума да става за това, отговорът е ясен.

5. Не разбира стойността на брака

Няколко признака, че Той никога няма да ти предложи брак

Чуди се и непрекъснато ви пита защо ви е нужен той, какво толкова, ако живеете без такъв, определя го просто като един подпис. За разлика от вас той не оценява този свещен съюз и докато не го направи, не би бил способен да предприеме тази крачка. Възможно е и директно да ви каже, че не вярва в брака. Явно това е неговата нагласа за живота и ако тя се различава от вашата, трябва да потърсите друг партньор.

6. Не се допитва до вас за сериозни неща в живота си

Ако той не ви предупреждава за замислена промяна, за планове, които крои, за нещо, с което мисли да се занимава и т.н., определено не ви приема за нещо сериозно. Когато нещата в една двойка са сериозни, тези решения се обсъждат, докато не се постигне консенсус. В случай че той прави каквото си иска, без да се интересува от мнението ви, време е и вие да помислите за себе си, като го разкарате от живота си.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти