Любовта траела само 7 месеца

Любовта траела само 7 месеца

Любовта трае седем месеца след началото на съвместния живот между мъжете и жените. Независимо дали вие вярвате или не, това е изводът от най-новото британско изследване.

След точно седем месеца двата пола вече не се притеснява в какъв вид ги вижда другия. Представителите на силния пол започват да ходят небръснати. Жените от своя страна представат да се грижат за външния си вид и не им пука какво впечатление пряват на партньора си, а и на околните, пише вестник "Дейли Експрес".

Анкетираните двойки признават, че след няколко месеца съвместен живот вече си позволяват да правят пред партньора си и неща, които в началото на връзката им биха ги компрометирали. Например - чопленето на носа.

В същото време здравни експерти от САЩ твърдят, че страстният секс, независимо дали след 7 или повече месеци от съвместния живот на двойката, не може да бъде сравняван с интензивна тренировка в залата за фитнес, съобщава "Ню Йорк дейли нюз".

"Когато човек прави секс, ползата за здравето му не е толкова голяма, колкото например от бягане на три километра", казва Джейми Фелдман от университета на Минесота.

Любовта траела само 7 месеца

Според него сексът може да бъде сравнен с лека тренировка. "Но не и с препоръчителните 30 минути умерени упражнения всеки ден", уточнява Фелдман.

Няма спор обаче, че от секса има полза за здравето. Той понижава кръвното налягане. Половият акт освен това увеличава нивата на "хормоните на щастието" допамин и кортизол. По този начин сексът се явява лекарство срещу депресия.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
koko
koko
13.02.2015 06:16
Dobre
0
0