В какво не бива да се превръщате, когато се омъжите?

лоша съпруга

Според специалистите съществуват няколко типа съпруги, които околните не могат да понасят при общуване, а какво остава за съпрузите им.

Съпругата, която се държи като майка

Тя глези съпруга си по всевъзможни начини и понеже във всеки мъж се крие едно малко дете, такива двойки обикновено са щастливи заедно, нищо че доста често изглеждат смешно в очите на околните. И все пак не е ли по-добре да имате до себе си истински партньор, а не хлапе.

Съпругата, която винаги казва "Ние"

Според психолозите това е знак за липса на самоуважение и чувство на несигурност в брака. По принцип такова поведение е типично за някои щастливи двойки, но само в първите години от брака им.

Съпругата, която се държи като собственичка

семейни проблеми

Тя е много ревнива и е готова да покаже ноктите си на всяка жена, която има неблагоразумието да прояви какъвто и да било интерес към нейния любим. Този тип съпруги страдат от комплекс за малоценност и за съжаление единственото което биха могли да постигнат е мъжът ѝ да я мами по-често.

Съпругата, която вечно критикува

Те винаги са на мнение, че техният съпруг мисли и прави всичко погрешно и постоянно мрънкат за всичко. Те страдат от комплекс непрекъснато да се оплакват и не казват добра дума за никого. Този тип съпруги изразяват негативното си отношение към съпруга си навсякъде, но най-често пред приятелките си. Такова положение почти винаги води до разрушаване на брака.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати