Какви са модните тенденции на сватбите през есента?

Есенна сватба

Есента е сезон, характерен с богата цветна палитра. Вълшебството на багрите и щедрото изобилие от дарове на природата намира отражение и в сватбените аксесоари. Искрящи скъпоценни камъни, букети от диви цветя и една любопитна новост в сватбените торти са само част от тенденциите, които се преливат една в друга, създавайки съвсем неочаквана и очарователна сватбена сцена.

Продължите да четете, за да се информирате за модните тенденции при есенните сватби.

Тенденции при сватбената рокля

Температурите падат и дългите ръкави и роклята на слоеве стават по-желани. Комплектът от две части е страхотна тенденция при есенните сватби. Горната кашмирена част прави перфектна комбинация с луксозните поли, дълги до земята, за всяка сватбена премяна. Като допълнителен щрих е втората рокля. Нещо малко, леко и кокетно ще направи празненството много по-приятно.

Цветовете на есенната сватба

Сватба през есента

Водеща в сватбената цветова схема е гамата от винено червено до тъмновиолетово. Пастелни акценти и неутрални нюанси продължава да бъде най-предпочитаното допълнение. Те създават лека асоциация за студенина. Затова синият цвят е по-мъглив, розовият - по-леден, а свежият тон на бялото е заменен със слонова кост, за да придаде дълбочина на цялата цветова гама. Тъмното нюансиране отговаря на промяната в обстановката през сезона, а пастелното добавя нужната романтичност. Като допълнителен щрих може да се акцентира с металически нюанс. Цвят металик добавя дълбочина и многоизмерност на всяка цветова комбинация. Най-предпочитан през сезона е медният метален оттенък.

Тенденциите при сватбените покани

Сватбата е големият ден за всички младоженци и добър повод да задоволят всичките си желания. Сватбената покана е първият знак към гостите и ако се изографиса с красиви художествени калиграфии, ще направи отлично впечатление. Табелките с имената на гостите могат да бъдат отделни персонализирани знаци. Те добавят бонус към впечатлението от декоративното оформление. Като допълнителен щрих може да се внесе някакво допълнение с романтичен нюанс - евкалиптови или увивни растения и други хрумвания.

Тортата за есенна сватба

Торта за есенна сватба

Пищните торти с фондан и захарни цветя вече отстъпиха място на скромните блатове за торта и семплия облик на сватбените сладкиши, чиято украса се състои от малки цветчета и зелени акценти. Има дори версия на голата торта - това е полупрозрачната торта. Вместо голите блатове тези полупрозрачни сладкиши се изработват с лек прозирен воал за глазура, който закрива част от тортата. Ароматни карамелени капки или ганаш превръщат сватбеното лакомство в истинско кулинарно изкушение. Като размер тортите вече са по-скромни и макар отново младоженците да искат заедно да разрежат тортата си, те все по-често внасят уникални елементи към този ритуал. Като допълнителен щрих се избира и втори десерт за гостите, ако тортата е малка. Това е чудесно решение, което може да се използва и при есенните сватби.

Цветята за сватбата през есента

Красивите есенни цветя или дивият букет все още са основата на флоралната декорация. Жълтите далии са най-честият избор на младоженките. Масата ще изглежда по-красива със зеленина, разнообразена със стръкове от пшеница, акация или дафинов лист. Цветята може да се заменят с декор от горски плодове. Щрих за допълнение са увивни растения като бръшлян, а неочаквани хрумвания с вплетени зелени клончета носят духа на сезона.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати