Съвети за романтичната сватба на плажа

Сватба на плажа

С какво се припокрива представата за романтичен сватбен ден? Първата асоциация е за сватба на плажа. Искрящ пясък, безбрежно море, ярко слънце, шума на вълните - всички необходими елементи за романтика и незабравимо изживяване.

Сватбата на плажа звучи атрактивно и макар да е все още нетрадиционен избор, остава прекрасна идея за мястото на бракосъчетанието. Гостите ще останат не по-малко очаровани от възможността да станат част от радостта на младоженците и да отнесат със себе си спомена от споделеното с тях щастливо време на плажа.

Планирането на плажната сватба има някои особености, които трябва да се вземат предвид, за да се избегнат неприятни изненади. Вижте важни съвети за романтичната сватба на плажа.

Избор на рокля за плажна сватба

Рокля за плажна сватба

Гледката на пясъка по пътя към олтара е вълнуващо усещане, но лесно може да се превърне в почти кошмарно преживяване. Всички очи са приковани към булката в такъв момент и тя трябва да е сигурна, че сватбената рокля стои на нея не само красиво, но е достатъчно удобна. Една тежка и богата сватбена рокля ще бъде препятствие, което трябва да се преодолява, а и горещината е допълнително неудобство. Семплата и лека сватбена премяна е удачният избор.

Другото условие, с което трябва да се съобрази булчинският тоалет, е морският бриз. Той е прохладен и приятен, но не и когато воалът е прекалено дълъг или косата пада свободно. Прическа с прибрана коса не само е ефектна, но и удобна.

Настаняване

Красотата на морето привлича туристите и те окупират хотелите около морския бряг. За да не се налага младоженците да делят личното си пространство с други хора в този най-важен ден, вилата или апартаментът под наем са по-добър вариант за отсядане, отколкото хотелите. Компромисен вариант е семеен хотел, който да бъде зает само от гостите на сватбата.

Не пренебрегвайте опциите на мястото

Плажната сватба предлага романтични опции

Ако младоженците живеят далече от морето, добра идея е да проучат сватбените агенции на място, както и фризьори, гримьори и цветарски ателиета. Това ще улесни много организацията на плажна сватба.

Помислете за резервен вариант

Сватбата на плажа е сезонна сватба на открито, а при такъв избор не трябва да се забравя нещо от изключителна важност. Това е резервен вариант за сватбеното тържество. То включва закрито помещение, където да се състои тържеството при неочаквани промени във времето.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати