Сватбени прически: Kакво ще е модерно през 2020 година

Сватбени прически: Kакво ще е модерно през 2020 година

Косата е важна за всички жени. Заради нея те се чувстват красиви, а лоша прическа може да провали целия им ден. Затова и сватбената прическа е един от най-важните за всяка булка компоненти. Коя жена не мечтае да бъде неустоимо красива принцеса на сватбения си ден?

Всяка година има определени сватбени тенденции. Класиките обаче остават. На какво да заложите, ако планирате сватба през 2020?

За дълга коса през следващата година ще са подходящи нежни и елегантни вълни. Стегнатите букли не са на мода от години, освен това те придават прекалено строг вид, като ще ви направят да изглеждате по-възрастни.

Целта е да постигнете романтична визия, защото в крайна сметка самото събитие предполага романтика. Тази прическа ще отива на по-ефирна рокля, която се спуска свободно. Подходящи са за градинска или плажна сватба, но и за всяко друго място.

Сватбени прически: Kакво ще е модерно през 2020 година

На мода остават и ретро вълните. Те биха си отивали с по-строга рокля по тялото, по която няма излишни детайли. За такава визия подходящи са и стегнатите кокове с прави и изчистени линии.

Вечна класика остават и по-небрежната хваната коса – нисък кок, например, или плитка, вплетена в него. Воал можете да сложите на всяка една от тези прически, ако искате да имате такъв. Особено актуални обаче остават живите цветя, както и ленти, украсени с такива. Те подхождат на небрежен кок или плитка, както и на небрежни и романтични къдрици.

За къса коса също са подходящи небрежните вълни. Жените с коса със средна дължина имат едно предимство – ако изберат хваната коса, могат да спуснат кичури отпред. Те ще стоят много по-добре, когато са по-къси. Можете да оставите косата си и просто издухана с четка за коса и сешоар. По този начин тя няма да бъде идеално права, а ще има доза романтика, но и доза строгост.

Сватбени прически: Kакво ще е модерно през 2020 година

През 2020 година избягвайте всяка прекалено строга прическа, без значение от дължината или цвета на косата ви. Това означава коси, които са силно напръскани с лак за коса, както и гланцирани и перфектно прави кичури.

Строгост може да използвате единствено при прибраните класически и ниски кокове, както и при ретро вълните. На мода са и диадемите и тиарите. Но не прекалявайте с блясъка – използвайте ги пестеливо, само ако вашата сватбена рокля е семпла.

Важно е да си изберете и добър фризьор, който да може да изпълни желаната от вас сватбена прическа. Съобразете се и с неговото мнение, защото с опита той ще знае коя прическа на какви лица подхожда, както и с какъв тип коса може да се постигне. Приемете предложенията, но ако не се харесате – не правете компромис. Това е вашият ден и е важно да се чувствате красиви.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати