Кога е най-подходящият момент за сключване на брак през 2020 г.

Кога е най-подходящият момент за сключване на брак през 2020 г.

Астрологията може да каже много за вашия любовен живот, от това с кого сте най-съвместими, до това с кого ще имате най-дълготрайни взаимоотношения.

Астрологът Каролин Фолкнер разкри най-добрата дата за сключване на брак през 2020 г. според звездите, за да ви гарантира че ще имате дълготраен брак. Каролин е основател на на така наречената "динамична астрология" и автор на книгата Вашите звезди. Според нея 2020 г. е особено подходящо време за сключване на брак, като Февруари е най-добрият астрологичен месец, а 20-ти е най-добрият ден.

Според Каролин зад датата 20/02/2020 се крият много значения, числото 20, е ангелското число, което се приема като знак за ново начало.

В нумерологията числото 2 изобразява, стоическият и могъщ женски образ, който склонява глава със смирение, но въпреки това има несравнима решителност и сила.

В астрологията числото 2 бележи Телеца, който се управлява от Венера - богинята на любовта и красотата, представляваща търпение, упоритост и всеотдайност.

На 20/02/20 г. Сатурн, Юпитер, Плутон, Марс и Луната са в еди и същи знак, което значи емоционална стабилност.

Меркурий е ретрограден и въпреки че астролозите от старата школа казват да се избягва подписването на договори през тази фаза, в този случай това не е така, понеже всички планети ще бъдат в един и същи знак, а това се случва много рядко.

2020 година е рестартирането на епохата на Водолея и това ще насърчи осъзнаването на толерантността, състраданието и равенството.

Поради подравняването на планетите през 2020 г., двойките, които са решили да сключат брак в тази астрологична фаза, ще се радват на здрав и стабилен брачен съюз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати