Раждане с оргазъм

Раждане с оргазъм

Orgasmic Birth e раждане с оргазъм, буквално преведено. Това е името на инициативата, за която се носи слух, че произхожда от Англия. След това се разпространява в САЩ, където вече е заснет документален филм.

Съдейки по интернет, движението за раждане с оргазъм придоби значителна сила. Стотици сайтове и блогове са изпълнени с фантастични, изглежда, истории на жени, които, след като са родили, са изпитали безпрецедентно сексуално удовлетворение. Тоест оргазъм.

Вестниците също се включват в пропагандата, като започват да публикуват статии, пълни с оптимизъм. В една от тях например 42-годишната англичанка, жителка на Хепшир, майката на девет деца, Линда Хинклиф съобщава, че е родила последните четири с оргазми. Атаки, които продължили цели 5 минути.

Фактът, че някои раждания са придружени от оргазми, е като голяма женска тайна, казва Дебра Паскали-Бонаро, 25-годишна акушерка и продуцент на първия документален филм, наречен Orgasmic Birth. – Но повярвайте ми, това е истинско. Каквото и да кажат скептиците.

Всъщност, защо една жена зачева дете в удоволствие и то се ражда в агония? Тук нещо не е наред. Може би първоначално е било замислено по различен начин? Веднъж и раждането достави удоволствие на жена? Така тя ще иска да ражда колкото е възможно повече.

Физиологът Майкъл Оден, автор на Оргазъм Функции и един от пропагандистите на новото движение, като цяло разглежда раждането като форма на секс. Доказва: И двете са придружени от едни и същи хормони. Според него една жена може да роди с правилния хормонален коктейл от пролактин, бета-ендорфин и окситоцин.

Това ще притъпи болката, ще помогне на бебето по-лесно да премине през родовия канал и по възможност да я доведе до оргазъм. Маги Хоуъл, основател и директор на Наталния център по хипнотерапия, не отрича сексуалната мотивация, но нарича явлението „страничен ефект“.

Раждане

Както например, някои жени са имали късмета да раждат не в агония, а с удоволствие. Само поради факта, че в процеса те се чувствали удобно, безопасно, спокойни, доволни от себе си. И това е рядкост. Обикновено, опитвайки се да помогнат на жените при раждане, лекарите почти пречат с движенията си. С всички тези дишайте по този начин, дишайте по онзи начин.

Оргазмът идва от главата, изразява скептицизъм гинекологът, кандидат на медицинските науки, автор на книгата Изгубена или частна медицина Светла Вавилон. - Теоретично е възможно. Но в случай че една жена е с късно раждане, около 30, която по принцип много очаква бебето, плюс това наистина харесва мъжа, от когото ражда, и освен това, тя е имала вагинален оргазъм с него. Тези жени са творчески натури, които си представят всичко в образи, в цветове. Но в комбинация от всички тези фактори, една жена получава тези. Като цяло, да се каже, че всеки ще роди с оргазъм, е глупаво.

15 процента имат вродена фригидност, възкликва Светла. И само шест от сто жени могат да изпитат вагинален оргазъм. Тази щастлива шестица може по някакъв начин да разчита на удоволствието от раждането. Останалото е малко вероятно.

Може би раждащата с оргазъм жена е предизвикала така наречения биохимичен резонанс. Отначало тя изпитва болка, а след това под формата на компенсация, всички тези хормони на щастието се изстрелват в кръвта. Но за повечето жени този механизъм не работи. И те се страхуват да раждат и също много се страхуват от бременността.

Романтичната обстановка влияе на релаксацията по време на раждане и увеличава шансовете за изживяване на върховно удоволствие. Много жени мечтаят за удобно раждане у дома, но избират раждането в болниците заради страха, че нещо може да се обърка. Разчитайки на раждането в болницата, много хора смятат, че трябва само да сте силни, за да избегнете интервенции. Но това може да се сравни само с факта, че чакате телефонно обаждане, докато правите любов.

Мит или реалност е раждането с оргазъм? Преценете сами.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати