ezine.bg»Статии»Семейство»Сватба»Предимства на сватбите в по-тесен кръг

Предимства на сватбите в по-тесен кръг

Предимства на сватбите в по-тесен кръг

Сватбата е вълнуващ празник на любовта! Тя е един от най-съкровените и щастливи мигове в живота на двама влюбени, решили да се свържат в свещен брак.

Всяка двойка има своя лична концепция и представа за това как би искала да изглежда този така специален за нея ден, къде да се проведе събитието, какъв да бъде броят гости на сватбата и куп други важни подробности.

В последните години сред младите влюбени, решили да се врекат в любов и да узаконят връзката си, сватбите в по-тесен кръг се превръщат във все по-предпочитан вариант.

Истината е, че не винаги големите празненства, на които са поканени голям брой гости, означават по-добра веселба. Напротив – те са много по-ангажиращи, трудоемки за организация и разбира се в пъти по-скъпи.

Ето няколко основни предимства на сватбите в тесен кръг:

1. Споделете радостта си с най-близките си

Сватбата е изключително личен, емоционален и неповторим момент за двама влюбени. На този ден е най-важно те да са заобиколени от най-скъпите си хора и да споделят щастието си заедно с тях.

Малка сватба

Излишно е да се канят много гости, които младоженците познават съвсем бегло или дори не познават, просто защото така е правилно според някого.

Не се влияйте от чуждото мнение, вие сте тези, които решавате. Правилно е това, което вие приемате за такова! Поканете тези, които обичате, на които държите най-много и без които не бихте могли да си представите този ден.

2. По-лесна организация

Организацията на сватба в тесен кръг не е толкова сложна, но разбира се в никакъв случай не е за подценяване, има много тънкости и детайли, които не бива да се пренебрегват.

За да си спестите време и нерви и за да сте сигурни, че всичко ще е изрядно, можете да се доверите на професионалните услуги на сватбена агенция.

Ако пък сте ентусиасти и желаете сами да се заемете с тази задача, в интернет пространството ще намерите изобилие от информация, която може да ви е от полза.

3. По-изгодни са

Едно от най-големите предимства на малките сватби е, че са изгодни, защото плащате куверти за по-малко хора.

Меден месец след сватбата

Спестявайки средства, може да вложите част от тях за нещо интересно – като например да наемете любимата си група или изпълнител, или да вдигнете градуса на настроението и да се насладите на изпълнението на професионален фолклорен състав. А, защо не и да организирате мечтания меден месец.

Подарете си уникални и незабравими емоции, това е вашият ден!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати