Партньор за цял живот? Ето как да го познаете

партньор за цял живот

Когато се срещате с мъж или жена, чувството на пеперуди в стомаха не е достатъчна причина, за да решите че това е човекът за вас. Освен това, в началото на отношенията често хората се представят за това, което в действителност не са. Именно затова е важно не само да се водите от чувствата на сърцето ви, но и да забелязвате дали наистина човекът до вас изпитва искрени чувства.

1. Взаимно привличане

Вашата половинка за цял живот може да стане само този човек, който също искрено е влюбен във вас. Ако вие вече не сте на 17, то трябва да оставите в миналото разказите за неразделната любов. В действителност всичко е много по-просто. Или между вас веднага се появява привличане, или нищо няма да се получи. Не бива да харчите времето си, за да спечелите човек, който не ви цени истински. И вие, и мъжа до вас трябва да изпитвате чувство на удовлетвореност и пълно щастие, когато сте заедно. Именно човекът, който ще успее да ви направи щастлив само с присъствието си, е човекът за вас.

2. Той е вашият най-добър приятел

Въпреки че някои хора смятат, че приятелството между мъжа и жената не съществува, това не е така. Партньорите, които искрено се обичат, могат да са не само опора един за друг, но и приятели, които могат да си споделят всичко. Важно е още в началото на възраката ви да забелязвате дали между вас има не само чисто сексуална връзка, но и приятелска и дали си доверявате помежду си. Ако това е така, тогава е много вероятно вие да сте създадени един за друг.

3. Не забелязва другите

Погрешно се смята например, че мъжете не са моногамни по своята природа. Именно затова не бива да се повеждате по общите стереотипи и това да пречи на връзката ви. Все пак искрените и истинските отношения са възможни само, ако си имате пълно доверие и не се съмнявате в половинката ви. Ако срещнете човека, който има очи само за вас и вие не забелязвате други, тогава може би това е вашата половинка за цял живот, която ще ви направи истински щастливи.

4. Има за какво да си помълчите

Това може и да ви звучи странно, но с истинската ви половинка ще има за какво дори да си помълчите и пак ще се чувствате щастливи, когато просто се намирате в прегръдките на човека за вас. Все пак не можете 24 часа в денонощието да си говорите на различни теми, а понякога тишината в компанията на любимия е много ценна.

разпознаване на партньора за цял живот

5. Общи планове за бъдещето

Ако вие искате в следващите няколко години да се омъжите, да създадете семейство и да имате деца, но вашата половинка е твърдо против това и държи на свободата си, тогава със сигурност това не е човекът за вас, който ще ви направи истински щастлив. Важно е да имате общи цели и планове, да гледате в една посока, защото само тогава връзката ви ще е пълноценна и ще се чувствате удовлетворени.

6. Винаги можете да се опрете на половинката ви

Ако дори в 2 часа през нощта не се тревожите да се обадите на човека до вас, значи вашите отношения са наистина искрени. Вие трябва да сте опора един за друг и да знаете, че човека до вас винаги ще ви помогне да се справите с всеки един проблем без значение какъв е той и колко е часът.

7. Разбирате се с една дума

Да, има и такива връзки. Ако с лекота разбирате, какво иска да ви каже половинката ви, ако успявате да прочетете настроението в очите на партньора ви и само с един поглед знаете, че нещо не е наред, значи имате изключително силна връзка, като това трябва да е взаимно.

8. Познавате вкусовете си

Ако вашият партньор ви познава не само като човек, но и се интересува от това, което ви харесва и иска да ви опознае изцяло, значи чувствата ви са взаимно и наистина половинката ви гледа също като вас в перспектива за връзката ви.

9. Правите си постоянно малки изненади

Понякога дори просто бележка “Обичам те” на хладилника може да ви направи щастливи. Именно такива малки изненади, които не са само на определени дати и поводи са сигурен знак, че човека до вас се интересува от вас, като и вие трябва да връщате жеста.

10. Ако иска да станете негова жена и прави планове за съвместно бъдеще

Моментът на общите планове безспорно е един много сладък и мил период, който може да ви покаже че човекът до вас наистина държи на вашите отношения. Все пак след като половинката ви и иска семейство именно с вас, значи и тя смята че точно вие сте човека, с който да изживее дните си.

Разбира се, че точна рецепта за това как да изберете партньора за цял живот няма. Всичко е много индивидуално, но тези малки и простички насоки ще ви помогнат по-лесно да разберете, че половинката ви има истински чувства към вас и иска да градите заедно общото си бъдеще.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати