ezine.bg»Статии»Семейство»Семейни Отношения»Интересни теми за разговор с любимия

Интересни теми за разговор с любимия

Интересни теми за разговор с любимия

Знаете ли, че комуникацията между двама души ги сближава и води до по-добро разбиране, без значение от колко дълго време са заедно.

Разбира се понякога ще има дни, в които няма да ви дойде на ум какво да кажете и за да не пропилеете времето си в мълчание, ви предлагаме някои съвети.

Запознайте се с с тази статия и с интересните теми, за които да разговаряте с любимия.

1. Работа

Няма нищо по-нормално от това да се поинтересувате относно това как е минал дена на партньора ви, какво се е случило.

Разговорите за желаната работа или за лошия шеф на настоящото ви работно място също би могло да се превърне в интересна тема за разговор.

2. Малки тайни

Без значение дали сте заедно от 5 месеца или 5 години, винаги има една малка тайна, която все още не сте споделили със своя партньор. Дори такива, свързани с вашето детство или забавна случка.

3. Планове за уикенда

Разговори с любимия

Планирайте своя уикенд още от понеделник. Така ще имате цяла седмица, в която да разговаряте къде искате да отидете и всички неща, които искате да направите по време на уикенда.

4. Мечтите и вашите цели

Тук става въпрос и двамата да споделите вашите цели, които искате да постигнете и за какво си мечтаете.

Може да мечтаете заедно, облегнати един до друг със затворени очи или просто да отгатнете за какво си мечтае или би мечтал другия.

5. Забавни истории

Макар да са изминали няколко години от връзката ви, интересните истории от детството не биха могли да се изчерпят.

Всеки е имал множество такива, нужно е само да започнете да разказвате и партньорът ви ще се почувства в свои води и ще сподели и своите детски случки.

И най-хубавото е, че ще се опознаете и сближите все повече и повече.

6. Хоби и интереси

Разговор за общи интереси с любимия

За предишни хобита и интереси - преди да започнете своята връзка.

Вариант е и да поговорите за своите интереси и при общи такива да се запишете заедно, например на курс по рисуване или готварство. Освен че ще имате тема за разговор с любимия, ще прекарвате време заедно, правейки нещо, което и двамата харесвате.

7. Разговори за секс

Това са неща, които не биха се изчерпили като тема за разговор, дори след 20 години. Поговорете си, без да се притеснявате един от друг, особено ако имате проблеми в леглото.

8. Приятели и ваканции

Разкажете за своите приятели и новите ви запознанства. Така ще придобиете и представа с какви хора се среща вашата половинка, както и интересни случки, които сте преживели.

Дори да се чувствате кофти и като че ли няма за какво да си говорите - истината е, че притесненията ви са излишни и е нужно просто да захванете една тема. Разговорите ще продължат неусетно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати